Selecteer een pagina

Responsieve Websites

Geschreven door sayonara

17 december 2019

Een responsieve website is een website die zich automatisch aanpast aan het scherm waarop hij bekeken wordt. Deze websites zijn dus enorm toegankelijk voor PC, laptop, tablet en smartphone. Bent u van mening dat u geen responsieve website nodig hebt dan lopen u en uw bedrijf zeker en vast één en ander mis. Er zijn een groot aantal redenen waarom een responsieve website van vitaal belang kan zijn voor het laten groeien van uw bedrijf. Hier een aantal redenen voor u geselecteerd.

Het verbetert de gebruikservaring van uw bezoekers

Een website moet zich altijd richten op het bieden van een positieve gebruikservaring. Als een website moeilijk te navigeren is, gebruikers niet kunnen vinden wat ze zoeken of de website niet uploadt, zullen gebruikers zich snel afmelden en de website van een concurrent bezoeken. Het hebben van een responsieve website zal dit voorkomen.

Je website zal vlugger laden

Onderzoek wijst uit dat responsieve websites sneller laden, wat cruciaal is om gebruikers op je website te houden. Een langzaam ladende website is een van de grootste factoren die ervoor zorgen dat gebruikers zich afmelden en een andere website bezoeken, wat betekent dat u potentiële klanten verliest nog voordat u de kans krijgt indruk op hen te maken. Een responsieve website zorgt ervoor dat uw gasten een snelle en warme welkom krijgen.

Het geeft je SEO een boost

Mensen op uw website krijgen is van vitaal belang, wat betekent dat zoekmachineoptimalisatie(SEO) cruciaal is. Een kwaliteitsvolle, responsieve website zorgt ervoor dat zoekmachines effectiever door uw website kunnen ‘kruipen’, waardoor de zoekmachine uw website dienovereenkomstig kan rangschikken. Uw website zal dus beter scoren in de zoekresultaten.

Een responsieve website werkt toekomstgericht

Als u kiest voor een responsief web ontwerp, is uw website gegarandeerd geschikt voor alle aanpassingen en wijzigingen die fabrikanten van smartphones en tablets kunnen doorvoeren. Als u weet dat uw website klaar is om alle technologische veranderingen in de toekomst aan te kunnen, is dit een grote geruststelling voor u en uw bedrijf.

Je krijgt waar voor je geld

Voor bedrijven is misschien nog het belangrijkste dat een investering in een responsieve website zichzelf meer dan terugverdient. Ervoor zorgen dat klanten een goede service krijgen en uw rankings ten opzichte van zoekmachines verbeteren, zijn essentiële stappen voor alle online bedrijven. Bovendien rekent Webdesign Mokso geen extra kosten aan voor deze service.

Ook interessant voor u …

Het belang van inhoud voor SEO

Het belang van inhoud voor SEO

Waarom zou je inhoud blijven toevoegen aan je website? Je website up-to-date houden met nieuwe en informatieve inhoud...

Google Ads

Google Ads

Zoekadvertenties worden weergegeven boven de zoekresultaten van Google. Als iemand op zijn pc, tablet of smartphone op...

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Met ons 5 stappenplan staat je website in een week online.  Stap 1 - KENNISMAKING: Een eerste contact verloopt het...

0 reacties