Een website laten maken

hoeft niet duur te zijn!

Wij maken betaalbare websites van hoge kwaliteit.
De eenvoud van ons model maakt dat wij budgetvriendelijk kunnen werken.
Al onze websites zijn toegankelijk voor PC, laptop, tablet en smartphone.
Hiervoor betaal je geen bijkomende kost.

 

website maken prijs

website maken prijs

website maken prijs

website maken prijs

website maken prijs

website maken prijs

Extra diensten Prijs
Boekingssysteem van €0 tot € ...
Implementatie 2e taal kleine website €150 waarvan €35 jaarlijks
Implementatie 2e taal medium website €275 waarvan €35 jaarlijks
Website GDPR compliant maken €75
Toevoegen Blog €135

website maken prijs

Wil je een professionele website laten maken zonder hoge kosten?

Bij ons hoef je niet diep in de buidel te tasten voor een kwalitatieve website. Ons doel is om betaalbare websites van hoge kwaliteit te leveren. We begrijpen dat je binnen een bepaald budget wilt blijven, en daarom bieden we een budgetvriendelijk model aan zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Betaalbaar webdesign zonder verborgen kosten en klaar voor elk toestel.

Onze websites zijn ontworpen om op elk apparaat te werken, of het nu een PC, laptop, tablet of smartphone is. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt om je website responsive te maken. Je website wordt automatisch aangepast aan het schermformaat van de gebruiker, wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

Onze ervaren webdesigners gaan verder dan alleen het bouwen van een website.

We zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Met de focus op door jou gekozen trefwoorden zoals bv. “webdesign prijs” optimaliseren we de inhoud en technische aspecten van je website, zodat deze beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

We bieden transparante prijzen en een gedetailleerde offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf! Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

Dus, als je op zoek bent naar een betaalbare website van hoge kwaliteit en geoptimaliseerd voor zoekmachines, ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons je helpen bij het realiseren van een professionele web presence zonder dat het je een fortuin kost. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen bijstaan met jouw webdesign behoeften.

Wat doen we niet

Belangrijk om te benadrukken is dat we geen restyling, upgrades of aanpassingen uitvoeren aan websites die door anderen zijn ontwikkeld. Dit betekent dat we uitsluitend werken aan websites die we zelf hebben gemaakt.

Webdesign Mokso houdt zich niet bezig met het maken van webshops. Onze focus ligt uitsluitend op het vormgeven van indrukwekkende, op maat gemaakte websites die de essentie van elk bedrijf weerspiegelen.

website maken prijs

website maken prijs

website maken prijs, Website laten maken prijs, Webdesign Koersel, Website laten maken Koersel. Webdesign Beringen.  Website laten maken Beringen. Prijzen webdesign.

Klaar om een project op te starten?

wij kijken er alvast naar uit!
Stuur een e-mail
website maken prijs