Selecteer een pagina

home  >  projecten

Breng gerust een bezoekje aan onze websites.

We hebben enkele projecten voor u geselecteerd om u een correct beeld te kunnen geven van ons werk.
Bekijk ze gerust en overtuig jezelf van de kwaliteit van onze websites.

MC. COÖRDINATIE

Wij zijn expert in de opvolging en uitvoering van hvac installaties. Wij bestuderen elk ontwerp vakkundig en tot het kleinste detail zodat wij nooit ons doel missen. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij in nauw contact met betrouwbare aannemers en ingenieurs, hierdoor kunnen wij een prijsplaatje presenteren dat beter is dan dit van vele concurrenten zonder aan kwaliteit in te boeten.

BEZOEK DE WEBSITE

VAKANTIEHUISJES AAN ZEE

Heeft u nood aan ontspanning? Dan bent u in één van onze twee vakantiehuisjes, die gelegen zijn tussen Wenduine, of beter ‘de Prinses der Badsteden’, en bruisend Blankenberge aan het juiste adres! Onze huisjes zijn gelegen op het rustige, verzorgde Mercatorpark waar zowel jong als oud zich ongetwijfeld zullen vermaken. U vindt er alles voor een prachtige en deugddoende vakantie.

BEZOEK DE WEBSITE

TENTENVERHUUR MICHEL

Gelegen in Waanrode, op de provinciegrens tussen Vlaams Brabant en Limburg maar ook niet ver van de taalgrens, verhuren we eveneens tenten in Luik, Henegouwen en Waals Brabant. Onze tweetaligheid is dan ook geen overbodige luxe. In principe worden evenementen ruim op voorhand gepland, je wil immers niet dat het communiefeest van je kind in het honderd loopt. Heb je …

BEZOEK DE WEBSITE

FIDU HOUSE

Uw Boekhouder-Fiscalist te Merchtem
Bent u op zoek naar een professioneel Boekhoudkantoor met een persoonlijke aandacht voor u en uw zaak? Dan bent u bij FIDU HOUSE aan het juiste adres. Wij leveren reeds aan vele klanten advies inzake boekhouding en fiscaliteit in de regio Merchtem, Opwijk, Londerzeel, Asse, Wemmel, … .

BEZOEK DE WEBSITE

BP CONSULTING

Optimaliseer je structuur en je doelstellingen.
BP consulting is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We zijn sterk in technische expertise voor projecten, stilstanden in de industrie, pharma en de bouw. We zijn eveneens sterk in administratieve ondersteuning. We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat nog in veel richtingen kan groeien.

BEZOEK DE WEBSITE

REPA RESTA

Repa-Resta is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in make-overs, schilderwerken, herstellingen en klein onderhoud.
Aangezien wij gevestigd zijn in Hasselt bevindt ons werkgebied zich voornamelijk, maar niet uitsluitend, in de provincie Limburg. Vaak komt er vlak voor een verhuis heel wat werk op je af. Of beter gezegd, zowat alles gelijktijdig.

BEZOEK DE WEBSITE

SEARCH DOGS FLANDERS

Search Dogs Flanders is ontstaan door drie vrienden in de wereld van de reddingshonden die net iets meer wilden dan gewoon op zaterdag met de hond wat bezig zijn. In 2015 hebben we dan eindelijk de stap gezet en de club opgericht. Onze doelstelling was van meet af aan om aansluiting bij de IRO te krijgen, onze aanvraag is op dit moment dan ook lopende.

BEZOEK DE WEBSITE

TLC FOR ANIMALS

Vanuit onze levenslange passie voor dieren en het beroepsmatig werken met dieren, zijn wij op het idee gekomen om TLC for animals op te richten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te weten dat de dieren in goede handen zijn als u er even zelf niet voor kunt zorgen. Onze eigen dierenfamilie bestaat uit 3 honden, 3 poezen, 2 pony’s, kippen, konijnen en vogeltjes.

BEZOEK DE WEBSITE

MAVI GEVELWERKEN

Mavi gevelwerken is gelegen in Sint-Truiden, nabij de provinciegrens tussen Limburg en Vlaams Brabant.
Ons werkgebied richt zich dan ook voornamelijk, maar niet uitsluitend, op deze twee provincies.
Succesvolle projecten vind je o.a. in Hasselt, Tienen, Landen, Boutersem , Haasrode en Leuven.

BEZOEK DE WEBSITE

MAVI STRAALTECHNIEK

Onderdeel van Mavi bvba
Na jarenlange ervaring in het stralen van gevels was het fijnstralen of luchtgommen van hout een nieuwe en extra uitdaging, doch een kleine stap. Sedert 2012 bieden we u een totaalpakket van A tot Z. Wij stralen voornamelijk regio Sint-Truiden, Hasselt, Tienen, Landen, Boutersem, Haasrode en Leuven.

BEZOEK DE WEBSITE

THUISVERPLEGING ONDERWEG

Wij zijn een team van vijf gemotiveerde en ervaren verpleegkundigen die van jouw zorg hun prioriteit maken. Van ons krijg je de allerbeste zorg terwijl je gewoon jezelf kan zijn. We doen dit voornamelijk in de regio Groot rotselaar, Begijnendijk, Tremelo en Aarschot. We trachten je steeds in een zo optimaal mogelijke omgeving de nodige zorg toe te dienen.

BEZOEK DE WEBSITE

THUISREVALIDATIE ONDERWEG

Uw kinesist met ervaring onderweg in Antwerpen, Berchem en Wilrijk enkel na telefonische afspraak.
Kinesitherapie na ziekenhuisopname, operatie, kortverblijf en arbeidsongevallen, uw thuiszorg met respect, ervaring, discretie en vertrouwen. Uitsluitend op medisch voorschrift van uw behandelende (huis)arts en/of specialist ….

BEZOEK DE WEBSITE

MC-COÖRDINATIE

Jouw website hier?

Heb je de smaak te pakken en wil je je website door ons laten maken? Wij kijken er al naar uit om, samen met jouw, een succesvol project op te starten. Bel ons vrijblijvend.

Repa-Resta

vakantiehuisjes

fidu house

search dogs flanders

tenten michel

bp consulting

TLC For animals